FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Actualitat |MANOLO GARCÍA, DUES NITS A L´ESPAI PORT

30/05/2019

El cantant oferirà un segon concert el divendres, 12 de juliol i confirma exposició de pintura al Monestir de la ciutat

Entrades a la venda demà divendres a les 11h. 

El 57 Festival de la Porta Ferrada arriba a 20.000 entrades venudes, mentre Manolo García anuncia el sold-out del seu exclusiu concert acústic i afegeix una segona data: la cita serà un dia abans, el 12 de juliol, al mateix Espai Port.

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols posarà demà a la venda les entrades d’un nou concert de Manolo Garcia. Un cop penjat el cartell de 'localitats exhaurides' pel seu concert del dia 13 de juliol, es confirma un nou espectacle el dia 12.

Garcia, que es presenta a Sant Feliu amb la seva versió acústica, aprofitarà la visita a la capital ganxona per exhibir la seva obra pictòrica al Monestir. Serà la segona vegada que un artista multidisciplinari fa servir la seva presencia al municipi per mostrar el conjunt de la seva carrera artística. Abans de Manolo Garcia ho havia fet una altra estrella present també en aquesta edició: Patti Smith.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019