FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Hem de parlar, nene

amb Andreu Buenafuente, Berto Romero i Carlos Latre

Dissabte, 6 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Interpretat per: Andreu Buenafuente, Berto Romero, Carlos Latre i altres convidats sorpresa
Duració: 100 minuts aprox.

Sinopsi:
Després de l’èxit de l’espectacle ‘Hem de parlar’ dins el SINGLOT Festival 2018 enguany recuperem el que va ser una nit única i irrepetible amb la millor comèdia del país.

Però aquesta edició serà encara més especial. Andreu Buenafuente, Berto Romero, Carlos Latre i altres artistes sorpresa es reuniran per homenatjar i recordar la figura de Pepe Rubianes ara que fa 10 anys que ens va deixar. Una nit on farem un viatge per la seva trajectòria i monòlegs més cèlebres amb els seus millors amics, companys i familiars. Una trobada per celebrar la figura de Pepe Rubianes, una nit de comèdia al més alt nivell, nene. 

I DESPRÉS: El Village de l’Espai Port acollirá l’actuació de Por Fin Es Viernes a favor de la Fundacio d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. 

Pots adquirir la teva entrada solidaria a través del 972.321.700 

MPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Estils: Humor, Teatre

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019