FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | La Resistencia

amb David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison

Divendres, 5 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Presentat per: David Broncano
Duració: 90 minuts aprox.

Sinopsi:
David Broncano, Jorge Ponce, Ricardo Castella i Grison. Ells són ‘La Resistencia’, el programa de Movistar+ que en poc més d’un any i mig s’ha convertit en el programa de més èxit i incidència de la televisió actual. Un programa on tothom hi té ganes d’anar, un programa on hi pot passar qualsevol cosa, un programa on la comèdia es qüestiona i es reinventa constantment.

Si tot això passa en un programa televisiu... què pot arribar a passar en un espectacle teatral?

‘La Resistencia’ arriba per primera vegada en format teatral al SINGLOT Festival 2019 de la mà de Movistar+ i El Terrat. Una nit única, potser irrepetible, on els protagonistes del programa faran el programa... però sense càmeres. I fins aquí la promoció, ara només cal que vinguis. 

MPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Estils: Humor, Teatre

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019