FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | La Gran Ofensa

amb Dani Amor, Oriol Pérez, Serapi Soler i Cristian Valencia

Dijous, 4 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

 

Dramatúrgia: Oriol Pérez i Serapi Soler
Interpretat per: Dani Amor, Artur Busquets, Betsy Túrnez i Cristian Valencia Companyia: La Bendita compañía
Duració: 80 minuts

Sinopsi:
'La gran ofensa' interpel·la a l’espectador preguntant-li si els límits de l’humor existeixen. S’ha de processar a algú per explicar un acudit? Cal censurar la comèdia? Es pot fer humor de qualsevol tema?

Sergio (Cristian Valencia) i Bernat (Dani Amor) són dos còmics que estan començant a destacar en el complicat món de la comèdia. Però quan sembla que tot va sobre rodes el Mateu (Artur Busquets) els demanda per un dels seus acudits. Amb l’ajuda de la Maria Pilar (Betsy Túrnez), una advocada de dubtosa reputació, el Sergio i el Bernat intentaran no acabar a la presó i que l’opinió pública no acabi amb ells.  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

Estils: Humor, Teatre

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019