FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Paniagua, Gibril, Burruezo

Trobadors de les 3 cultures

Dimarts, 20 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Eduardo Paniagua, Wafir S. Gibril i Burruezo & Medievalia Camerata

PRIMERA PART
Paniagua/ Gibril/ Burruezo - La Màgia d'Al Andalus

SEGONA PART
Burruezo & Medievalia Camereta (quintet) + Eduardo Paniagua + Wafir S. Gibril - "Dervishes & Troubadours" 

Veí de Sant Feliu de Guíxols, Pedro Burruezo -artífex de projectes tan reeixits com Claustrofobia i Bohemia Camerata- s’ha revelat com tota una eminència en indagar el llegat musical de la península Ibèrica a l’Edat Mitjana. El madrileny Eduardo Paniagua, amb més de cinquanta anys d’experiència i projectes com els grups Atrium Musicae i Ibn Bâya o el segell discogràfic Pneuma, és un altre dels grans noms de la música medieval a l’Estat Espanyol. I el sudanès Wafir S. Gibril, finalment, és un virtuós amb una gran capacitat d’imprimir bellesa i sentiment a la seva música. Són els tres trobadors, i les tres cultures, d’aquest espectacle únic en dues parts. Repertori, màgic i evocador, de música andalusí; peces morisques, joies sefardites i cançons trobadoresques des d’un enfoc contemporani; i un disc, Dervishes & Troubadours, l’últim de Burruezo, que és tot un viatge per les cultures de la Mediterrània, amb tots els seus místics, músiques i tradicions. Un espectacle sense fronteres i d’elevats poders inspiradors!

 

MPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 


Pedro Burruezo, veu, guitarra, mandola d’Algèria, percussions / Maia Kanaan, viola, veu / Jordi Ortega, violoncel / Robert Santamaría, qanun / Jordi Rallo, percussions / Wafir S. Gibril, veus, “llaüt oriental”, percussions, flauta “ney” / Eduardo Paniagua, veus, salteri, flautes, percussions…

Fotos

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019