FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Solistes Covent Garden

Dimarts, 13 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Amb la direcció del violinista búlgar Vasko Vassilev, els Solistes del Covent Garden, integrats per alguns dels instrumentistes més distingits de la prestigiosa orquestra londinenca, visiten Porta Ferrada en el marc d’una vetllada que promet altes dosis de talent, virtuosisme i sensibilitat. D’ençà del seu debut, l’any 1995, al Wigmore Hall de Londres, la formació ha compaginat les seves compareixences al Covent Garden amb actuacions en alguns dels auditoris més destacats d’Europa i col·laboracions amb figures com el pianista Murray Perahiah o el director d’orquestra Bernard Haitink. Vassilev, per la seva part, va convertir-se el 1991, quan només tenia 21 anys, en el concertino més jove de tota la història de la famosa orquestra i és un dels violinistes més sol·licitats per orquestres tan reputades com la London Philharmonic o la de l’Òpera de Lió. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Vasko Vassilev, violí / Anna Stepanenko, violí / Andriy Viytovych, viola / Leonid Plashivov-Johnson, viola / Christopher Vanderspar, violoncel / Hetty Snell, violoncel / Tony Hougham, contrabaix

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019