FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | L´Últim Indi

Diumenge, 4 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Pocs mesos després d’haver abandonat Els Amics de les Arts, Eduard Costa ja té un nou projecte. S’anomena L’Últim Indi; Caïm Riba, a qui tindrem en la presentació de Porta Ferrada, n’és l’aliat més important; el seu «so de fusta», com l’anomena Costa, desprèn una extraordinària calidesa; i les percussions, de reminiscències gairebé ancestrals, en són un dels elements principals. Tot i que, inicialment, va ser concebut com un llibre de poemes, el primer disc de L’Últim Indi ha esdevingut una de les grans sorpreses de la temporada. Cançons amb un elevadíssim poder suggestiu que parlen de la vida, la mort, el foc, el fum, la terra i el vent i en les quals Costa crea un univers poètic bell, transcendental i colpidor. Cofundador d’Els Amics de les Arts, amb els quals va fer centenars de concerts durant tretze anys i va gravar discos tan reverenciats com Bed & Breakfast, Eduard Costa es fixa ara amb L’Últim Indi un nou i prometedor horitzó. Vine, relaxa’t i deixa’t cridar pels senyals de fum.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019