FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Joan Baez

Fare Thee Well

Dissabte, 27 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

La seva influència és, senzillament, incalculable. Les seves cançons, impregnades d’un fort component de justícia social, van marcar tota una era. I la seva veu, ja fos cantant versions de Bob Dylan (a qui, a inicis dels anys 60, va introduir en l’escena folk), la  xilena Violeta Parra o la ben nostra El rossinyol, ja fa seixanta anys que il·lumina  diverses generacions. Joan Baez, un dels noms més icònics de la història de la música folk, s’acomiada dels escenaris amb una gira  en què s’hi escolten els seus èxits i, també, les cançons de l’excel·lent treball amb què, l’any passat, va reaparèixer després d’un silenci discogràfic de deu anys: Whistle down the wind, produït per l’elegant Joe Henry i amb adaptacions de Tom Waits, Josh Ritter i Mary Chapin Carpenter. La cantant, fa dos anys, i en l’últim d’un impressionat llistat de reconeixements, va ser inclosa al Rock & Roll Hall of Fame. El seu activisme, amb causes com el pacifisme, els drets civils i el medi ambient, ha estat sempre infatigable. I les seves cançons, plenes de lluita i esperança, mantenen inalterable tot el seu poder. Joan Baez a l’Espai Port: última oportunitat, probablement, d’escoltar en concert, i acompanyada d’una banda extraordinària, a una veu d’autèntica llegenda. No diguis, després, que no hem avisat! 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Joan Baez, veu i guitarra / Dirk Powell, mandolin, guitarra, baix, piano i violí / Gabriel Harris, percussions / Grace Stumberg, veus

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019