FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Amaia

+ Los Hermanos Cubero

Diumenge, 11 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Encantadora, carismàtica, espontània... Poques veus ens han enamorat tant darrerament com la d’Amaia, artista de talent innat a qui hem vist guanyar Operación Triunfo, sorprendre a Eurovisión i conquerir nous fans al Primavera Sound. Filla pròdiga de Pamplona amb una capacitat desbordant tant per arribar al moll de l’os d’una copla com per fer-nos vibrar amb una melodia pop, Amaia arriba a Sant Feliu de Guíxols amb el seu esperadíssim primer disc, amb Refree a la producció, en estat de cocció. Una cantant admirada per Rosalía  i U2 (que la van convidar a cantar la feminista Women of the world l’any passat a Madrid) i amb un  futur inqüestionablement prometedor. Los Hermanos Cubero, d’altra banda, són els autors d’un dels discos més bells i corprenedors del 2018: Quique dibuja la tristeza, fet arran de la pèrdua d’un ésser estimat i en què la pena es revela com una manera d’acceptar, i potser també sanar, el dolor. Quique i Roberto Cubero, dos germans de l’Alcarria de Guadalajara amb residència a Catalunya, amplien aquesta vegada la seva formació a quartet i entrelliguen folk nord-americà i cançó tradicional alcarreña amb el virtuosisme, bon gust i originalitat que els defineix.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019