FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Melendi

Dimarts, 13 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Milions de discos venuts, centenars de milions de reproduccions en plataformes digitals, catorze discos de platí i mèrits, entre molts altres, com el d’haver estat distingit recentment com l’artista espanyol més escoltat en la història de Spotify. Aquest és l’espectacular palmarès de l’asturià Ramón Melendi, que setze anys després de la publicació del seu primer disc (Sin noticias de Holanda, amb el qual ja va conquerir el seu primer número 1), es manté com una de les veus més estimades -aquí i a Llatinoamèrica- del pop espanyol. Sense temps pràcticament per agafar vacances després de la finalització, a finals de l’any passat, de l’Ahora Tour (amb sold outs, una vegada més, a pràcticament tot arreu on ha actuat), Melendi torna a la carretera amb les cançons d’un nou disc -el desè- previst per aquest 2019: Mi cubo de Rubik. Sentiment, carisma, emoció i cançons -Un violinista en tu tejado, Cheque al portamor, Lágrimas desordenadas...- que brillen amb lletres daurades en la història recent del pop espanyol i que, aquest estiu a Porta Ferrada, seran cantades amb gran passió per milers d’espectadors.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Melendi, veu / José Luis de Castro Jopi, director musical i guitarra / Carlos Rufo, guitarra / Javier Sánchez, guitarra española / José Agustín Guereñu Gere, baix / Enzzo Filippone, bateria / Luca Germini, piano / Esmeralda Grao, veus

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019