FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Manuel Carrasco

La Cruz del Mapa

Divendres, 9 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Setze anys després d’enamorar milions de teleespectadors en la segona edició d’Operación Triunfo, Manuel Carrasco es referma com una de les veus més destacades del panorama espanyol amb La cruz del mapa, un vuitè disc enregistrat als mítics Abbey Studios de Londres que s’ha mantingut durant vàries setmanes al capdamunt de la llista de discos més venuts de tot l’Estat. Fent-se valer, ara més que mai, com a excel·lent compositor i batent rècords en cada moviment que fa (les 40.000 entrades del seu concert a l’Estadio Benito Villamarín es van exhaurir en només quatre hores!), Carrasco debuta a Porta Ferrada en el marc de la seva única actuació d’aquest any en un festival d’estiu. «En el mapa de la vida, la creu està marcada en el lloc on vaig fer els meus primers passos, en les meves arrels, en les persones que van deixar-me empremta», assegura. Una icona moderna de la cançó espanyola disposada a contagiar-nos la immensa alegria de viure. Emoció, emoció i més emoció. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Manuel Carrasco, veu i guitarres / David Carrasco Soriano, teclats, saxo i direcció musical / Roberto Sanchez Lavella, guitarra / Javier Lozano Sánchez teclats / Cristian Rodrigo Concha Díaz, bateria / François Le Goffic, guitarra / Jose Alberto Curioni, baix

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019