FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Patti Smith & Band

Dimecres, 7 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Platea Premium inclou:
*Localitat a primeres files de platea
*1 plaça de parking cada 2 tickets

Nou anys després d’actuar a Sant Feliu de Guíxols (on va presentar una exposició al Monestir i es va passejar pel poble com una ganxona més), Patti Smith, madrina poetessa del punk, torna a Porta Ferrada amb la seva fidel i excel·lent banda habitual. Ho fa ben a prop de la terra adoptiva del seu admirat Roberto Bolaño i amb un repertori -l’etern Horses (1975), sempre al capdavant- que, amb el pas dels anys, es reafirma com a part rellevant de la història del rock. Inspiració constant per a qualsevol dona que hagi volgut pujar mai a un escenari, Patti Smith va aportar feminisme i intel·lectualitat al punk, fa ja dotze anys que va ser inclosa en el selecte Saló de la Fama del Rock & Roll, ha posat veu a cançons tan poderoses com Because the nightGloria i Rock & Roll Nigger i, amb 72 anys, continua convertint els seus concerts en litúrgies difícils d’explicar a qui no n’hagi viscut mai cap. Patti Smith, quasi una dècada després d’aquella històrica nit a l’Espai Port, torna a Sant Feliu per recordar-nos que el poble continua tenint el poder.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.
 

Patti Smith, veu i guitarra / Seb Roachford, bateria / Tony Shanahan, piano i guitarra / Jackson Smith, guitarra

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019