FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Actualitat |JOAN BAEZ ANUNCIA SOLD-OUT I MANUEL CARRASCO ACTUARÀ A L´ESPAI PORT

25/07/2019

Bones noticies al 57 Festival de la Porta Ferrada.

Joan Baez s'acomiada de Catalunya penjant el cartell d'entrades exhaurides

Manuel Carrasco trasllada el seu concert a l'Espai Port

Joan Baez s'acomiada del públic català dissabte  27 de juliol i ho farà de forma espectacular omplint tot l'aforament de l'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, i incorporant el seu nom a la llarga llista de sold outs que es preveu en aquesta edició de Porta Ferrada.

Baez, que amb les seves cançons, impregnades d'un fort component de justícia social, va marcar tota una era, ha triat el nostre festival per acomiadar-se dels escenaris catalans.

Per altra banda informar que el concert de Manuel Carrasco,previst el 9 d'agost al Guíxols Arena, finalment tindrà lloc a l'Espai Port el mateix dia i a la mateixa hora.

Divendres, 9 d'agost> Espai Port> 22:30H

*Les entrades ja adquirides seran vàlides pel nou recinte.
*Les persones que ho desitgin podran demanar la devolució de l'import de les entrades als respectius punts de venda abans de divendres, 2 d'agost.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019