FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Joan Colomo

Diumenge, 11 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Cantautor singularíssim, element revulsiu per a bandes com The Unfinished Sympathy i Els Surfing Sirles, talent precoç al capdavant de Zeidun i creador infal·lible de melodies impossibles. Així és Joan Colomo, un dels músics més prolífics, genuïns i sorprenents  de l’escena catalana. Originari de Sant Celoni però amb una estreta relació amb Sant Feliu de Guíxols, Colomo -a qui, fa uns mesos, vam poder escoltar cantant Màgic, un dels seus temes estrella, en la gala dels Premis Gaudí-  ens presenta L’oferta i la demanda, un sisè disc en solitari en què porta al seu terreny diferents conceptes macroeconòmics i on teclats i sintetitzadors comparteixen primer pla amb les guitarres. Capaç de mesclar allò íntim i allò polític com si fossin una sola cosa, i escudat, com sempre, per músics amb qui ha compartit mil batalles, Colomo ens fa somriure, ballar i pensar en cançons tan irresistibles com Guerra fredaPrima o Consum intern. Màgic... i meravellós!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Joan Colomo , veu i guitarra / Carlos Leoz, guitarra / Guillem Caballero, teclats i veus / Xavi Garcia, baix / Pau Albà, percussions / Pablo Salas, bateria

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019