FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | El Pot Petit

Diumenge, 4 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Aventures, rialles, ritmes i cançons. Això és el que passa en els espectacles d’El Pot Petit, un grup que ja és tot un clàssic de la música per a públics familiars a Catalunya i que ha introduït cançons com Els pirates, El lleó vergonyós, El cuc poruc i El rock de la formiga en centenars llars de tot el país. El Pot Petit va néixer l’any 2009 amb l’afany d’acostar diferents estils a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia amb les que els infants es puguin sentir identificats. Ara, celebren deu anys d’existència amb un gran espectacle en què la Jana i en Pau es fan acompanyar per tretze músics a l’escenari i, les seves cançons, sonen com mai les hem sentit abans. 600 concerts, 15.000 còpies venudes dels seus tres discos i milions de visualitzacions al seu canal de YouTube els avalen. Obre en família el pot petit... i ho recordaràs per sempre!

* Es necessita entrada per tenir accés a aquest espectacle, independentment de si s´ocupa o no un seient. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Helena Bagué Vilà, Jana - actriu, cantant / Siddartha Vargas Martínez, Pau - actor, cantant i guitarra / Pau Oliver Bover, bateria / Aniol Miró Guillamí, percussions / Albert Dondarza Roca, teclat, violí i serra / Sergi Casademont Garcia, baix / Dani López Pradas, saxo, clarinet, flauta travessera, piano / Joni Ripoll Moreno, trombó / Ariadna Gispert Bronsoms, trompeta / Dario Barrosso Miranda, guitarra / Olga Bernardo Vidal, veus i actriu / Mercè Munné Parera, veus i actriu / Marina Congost Nogué, titellaire / Marc Usano Pujol, tècnic de so / Nino Costa Municoy, tècnic de llums / Jordi Duran Roldós i El Pot Petit, direcció artísitca

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019