FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Malandain Ballet Biarritz

Noé

Divendres, 26 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Un ballet d’arrel clàssica... però esperit modern. Així es podria definir l’estil de la companyia del basc francès Thierry Malandain, que torna a Catalunya amb la seva darrera creació, Noé, basada en el mite bíblic i estrenada a Sant Sebastià el gener del 2017. Amb la plasticitat que caracteritza les seves composicions, el coreògraf hi desenvolupa una suggeridora reflexió sobre la humanitat i la seva relació amb el medi ambient així com sobre la figura d’aquest home salvador. El Malandain Ballet Biarritz es va crear el 1998 i és un dels dinou Centres Nacionals Coreogràfics de França (i un dels pocs consagrats al clàssic). La companyia, de 22 ballarins, té la seu en una antiga estació de trens i el seu artífex, Thierry Malandain, lúcid revisitador de clàssics com CarmenRomeu i Julieta i La ventafocs, és autor d’una vuitantena de coreografies, moltes de les quals integrades en el repertori de les millors companyies del món. Dansa compromesa que t’emocionarà... i et farà pensar!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Director artístic / coreògraf Thierry Malandain // Mestres de ballet Richard Coudray, Françoise Dubuc // Ballarins: Ione Miren Aguirre, Giuditta Banchetti, Raphaël Canet, Mickaël Conte, Jeshua Costa, Clémence Chevillotte, Frederik Deberdt, Romain Di Fazio, Clara Forgues, Loan Frantz, Michaël Garcia, Irma Hoffren, Miyuki Kanei, Hugo Layer, Guillaume Lillo, Claire Lonchampt, Nuria López Cortés, Arnaud Mahouy, Alessia Peschiulli, Ismael Turel Yagüe, Patricia Velazquez, Allegra Vianello, Laurine Viel // Director tècnic: Paul Heitzmann // Regidors d’escena: Chloé Brèneur, Jean Gardera, Gilles Muller
 // Regidors d’il·luminació: Frédéric Bears, Christian Grossard, Mikel Pérez
 // Regidors de so: Nicolas Rochais, Jacques Vicassiau // Tècnics d’escena: Bertrand Tocoua, Maxime Truccolo
 // Producció de vestuari: Véronique Murat // Regidors de vestuari: Karine Prins, Annie Onchalo // Construcció de decorats i accesoris: Frédéric Vadé // Tècnics conductors Amandine Dehan, Martin Patris

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019