FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Ólafur Arnalds

Divendres, 19 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Es diu Ólafur Arnalds, va néixer en un poble a disset quilòmetres de Reykjavík fa 32 anys i és un dels principals exponents del talent musical que ens ha brindat Islàndia els últims anys. Fent confluir, amb admirable naturalitat, música clàssica, electrònica, pop i bandes sonores, Arnalds és un nom constant a l’hora d’enumerar els  músics més creatius del segle XXI. Discos a mitges amb l’alemany Nils Frahm, composicions per a films com Los juegos del hambre i sèries com Broadchurch, gires amb Sígur Ros i la creació d’enginys com l’stratus (un software que, en el seu quart i últim disc, re:member, li ha permès transformar el piano en gairebé un nou instrument) deixen constància de la genialitat del personatge. Creador únic d’atmosferes i de paisatges plens de bellesa melancòlica, Ólafur Arnalds s’estrena a Porta Ferrada en un d’aquells concerts que s’entreveuen difícils d’oblidar. Islàndia... a tocar del Mediterrani.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

 

Ólafur Arnalds, piano i sintetitzadors / String Quartet / Percussions

Video

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019