FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Els Pets

Artista convidat: Ramon Aragall

Dijous, 1 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2019)

Convertits, definitivament, en uns clàssics del pop d’aquest país, Els Pets desembarquen a l’Espai Port amb el seu primer disc en cinc anys: Som. Un treball, assegura Lluís Gavaldà, sobre la «felicitat adulta» en què els de Constantí, produïts aquesta vegada per El Petit de Cal Eril, aborden temàtiques com ara la vida en parella, la malaltia i la vellesa amb admirable punteria, franquesa i emoció. Cançons per ser cantades al costat d’himnes com La vida és bonica (però complicada)Tantes coses a fer i Hospital del Mar i que el trio defensa amb una posada en escena elegant, un sentit de l’humor intransferible i un equip renovat al qual recentment s’hi ha afegit Marcel Cavallé (ex-Els Trons). Complint-se, enguany, trenta anys del seu debut, Els Pets tornen més adults que mai però tan encantadors com sempre. Abans de poder cridar, però, els seus èxits, Ramon Aragall, a qui ja hem pogut veure com a fidel bateria d’Els Amics de les Arts, estrenarà les cançons del seu segon disc com a solista, Kamikaze, evocadores de la bellesa melancòlica de bandes com The Cure, Radiohead i Nine Inch Nails.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anysnomés podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Lluís Gavaldà, veu i guitarra / Joan Reig, bateria i veus / Falin Càceres, baix / Joan Pau Chaves, teclats i veus / Jordi Bastida, guitarra i veus / Marcel Cavallé, teclats, guitarra i veus

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019