FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Actualitat |PORTA FERRADA PARTICIPA A LA INICIATIVA VIS A VIS PER A LA DIFUSIÓ DE LA MÚSICA AFRICANA

03/04/2019

Una mostra de la internacionalització del festival i la seva col·laboració en programes externs.

FRA! actuaran a Porta Ferrada el 30 de juliol, en una vetllada protagonitzada per Salif Keita i The Wailers.

Vis a Vis és la trobada cultural entre directors de festivals espanyols i músics africans que Casa Àfrica porta celebrant des de fa deu anys al continent veí amb un doble objectiu: d'una banda, garantir una major presència de música africana en els escenaris espanyols gràcies a la gira que realitzen els grups guanyadors pels festivals participants del programa, i de l'altra, generar indústria cultural a l'Àfrica.

Els festivals participants en aquesta temporada són La Mar de Músicas, Etnosur, Pirineos Sur, Imagina Funk, Baños Árabes, Canarias Jazz & Más Heineken, MUMES, Fuerteventura en Música, Al Rumbo, Sin Sal, Antecedent i, entre altres, el Festival de la Porta Ferrada.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019