FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Actualitat |MANUEL CARRASCO A PORTA FERRADA

21/01/2019

Debutarà a Sant Feliu el 9 d´agost.

Manuel Carrasco, un dels artistes més populars i estimats de l’actualitat, confirma la seva presència al 57 Festival de la Porta Ferrada. La cita tindrà lloc el 9 d’agost al Guíxols Arena, a la que serà la seva única actuació a festivals d’estiu i, per tant, l’única oportunitat de veure Carrasco en aquest marc.

Per aclamació popular, el cantant debuta finalment al nostre festival davant d’una gran expectació, al que promet ser un dels grans moments de l’estiu a Sant Feliu de Guíxols.

El vuitè disc de l'artista de Huelva La Cruz del mapa és l'àlbum més venut a Espanya per cinquena setmana consecutiva i ha aconseguit el doble disc de platí tan sols un mes després de la publicació. 

Recentment, Manuel Carrasco ha anunciat noves dates de la seva gira, amb la qual passarà per recintes com el Palau Sant Jordi de Barcelona, amb les entrades a punt d’exhaurir-se. 

Després d'arrasar amb Bailar el viento Tour, del qual es van vendre més de 300.000 entrades a tot el país, el cantant torna als escenaris en la que, sens dubte, serà la gira espanyola més important del 2019.

 

 

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019