FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2019 | Actualitat |PRIMERS NOMS DEL CARTELL 2019

20/12/2018

Patti Smith, God Save the Queen, Luz Casal i The Human League

El 57 Festival de la Porta Ferrada ja escalfa motors i anuncia quatre concerts de la seva programació, que com cada any tindrà lloc entre els mesos de juliol i agost. Les quatre actuacions es faran a l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols, un dels millors escenaris de l’estiu a Catalunya.

29 de juliol, God Save the Queen. La banda tribut de Queen més reconeguda del món tornarà a Porta Ferrada, després del seu èxit aconseguit l’any 2016 al mateix escenari, en un concert on reviurem els hits de la mítica banda de Freddie Mercury.

6 d’agost, Luz Casal. Una de les veus més destacades de l’escena espanyola, vella coneguda del festival, arribarà a Porta Ferrada per presentar el seu darrer treball discogràfic Que corra el aire.

7 d’agost, Patti Smith. La icona femenina del rock oferirà a Sant Feliu l’únic concert a Catalunya dins la seva gira europea 2019, fent un repàs intens a la seva extensa discografia.

14 d’agost, The Human League. La banda britànica, pionera del synth-pop als anys 80, farà un concert exclusiu a Catalunya on està garantida una veritable festa dels 80, amb els seus èxits més reconeguts com Don’t You Want Me.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram


Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019